Volledig overzicht
Verplaats je meubilair eenvoudig, zonder dat je het overzicht verliest. Koppel in het LooopsID systeem eenvoudig je meubilair aan de locatie en ruimte, nadat je de LooopsID chip hebt gescand met je telefoon. Zo houd je real-time inzicht in waar je meubilair staat en wissel je meubilair efficiënt uit. Ook het leasen, nabestellen of bestellen van vergelijkbare producten is zeer eenvoudig door het gebruik van het LooopsID Systeem. Ook is het mogelijk om de data uit LooopsID te integreren in je huidige FMIS (Facility Management Informatie Systeem).
Optimaal meubelmanagement​
LooopsID een systeem voor het beheren en onderhouden van meubilair. Om een zo effectief mogelijke inventarisatie te maken, identificeer je meubilair per item. Scan je meubilair met je telefoon en krijg detailleerde productinformatie zoals type meubel, handleiding, film over het product, gebruikte materialen enz. Ook een melding maken over een defect of schade kan gebeuren door een simpele scan van de LooopsID chip.
Werking LooopsID
Elke meubelstuk kan worden voorzien van de speciaal geprogrammeerde looopsID chip. Door dat deze chip klein is kan hij makkelijk uit het zicht geplaatst worden zodat de meubels er strak uit blijven zien. De chip wordt gekoppeld aan het LooopsID systeem en indien gewenst kan de chip ook gekoppeld worden aan het eigen FMIS (Facility Management Informatie Systeem). In het systeem wordt alle relevante informatie geregistreerd. Deze informatie is 24/7 actueel en voor de gebruikers inzichtelijk. Zo kan er per locatie, verdieping en ruimte ingezien worden hoeveel meubels er aanwezig zijn. Maar ook wat voor type meubels het zijn en kan er productspecifieke informatie opgevraagd worden.
Wat is uw winst?
Allereerst: goed inzicht en overzicht. Om van daaruit zo efficiënt mogelijk te kunnen handelen. U koopt geen onnodig nieuw meubilair meer, u schat de waarde van uw inventaris goed in. U weet het op tijd wanneer uw meubilair toe is aan onderhoud. U weet welk meubilair op welke locatie beschikbaar is – of wellicht ‘over’ is. Kortom, u heeft de kennis in huis waarmee u onnodige kosten bespaart. Veel facilitaire programma’s zijn breed ingestoken. Het LooopsID systeem geeft volledig informatie over uw meubilair tot op zeer gedetailleerd niveau.
Wat zijn uw wensen?
Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek. Hoe ziet uw organisatie eruit? Wat wilt uw voorzien van de Looopsid chip? Hoe zou u het systeem graag inzetten? Puur om mee te kijken (read-only), of wilt u ook zelf gegevens aanvullen of updaten? Doordat het Looopsid systeem flexibel is opgezet kunnen we voor elke organisatie een maatwerk oplossing maken.
Vorige slide
Volgende slide